%0 Journal Article %A Salari, Zahra %A Malekloo, Maryam %T The study of antimicrobial effects of ethanolic, methanolic and aqueous extracts of six species of Fessia (Asparagaceae) on some pathogenic bacteria and Candida albicans %J Nova Biologica Reperta %V 6 %N 2 %U http://nbr.khu.ac.ir/article-1-2758-fa.html %R 10.29252/nbr.6.2.254 %D 2019 %K Bacillus anthracis, Kelebsiella pneumonia, MIC, Staphyloccocus aureus, Well method, %X در این پژوهش اثرات ضدمیکروبی عصاره اتانولی، متانولی و آبی تهیه شده از برگ و پیاز شش گونه Fessia بر روی رشد تعدادی از میکروارگانیسم‌ها شامل باسیلوس انتراسیس، استافیلوکوک اورئوس، کلبسیلا نومونیه و کاندیدا آلبیکانس مورد بررسی قرارگرفت. نمونه‌های گیاهی از رویشگاه‌های طبیعی جمع‌آوری و سپس مورد شناسایی قرارگرفتند. برای بررسی‌های ضدمیکروبی از روش چاهک‌گذاری وMIC (حداقل غلظت بازدارندگی) استفاده گردید. نتایج در این تحقیق حاکی ازعدم کارایی عصاره‌های آبی و متانولی حاصل از پیاز و برگ بر روی کلیه میکروارگانیسم‌ها هستند. عصاره‌های اتانولی تهیه شده از برگ و پیاز Fessia khorassanica اثر مهاری بالایی نسبت به شاهد بر روی کاندیدا آلبیکانس داشته است. %> http://nbr.khu.ac.ir/article-1-2758-fa.pdf %P 254-260 %& 254 %! %9 Original Article %L A-10-260-3 %+ Azad kerman %G eng %@ 2423-6330 %[ 2019